fredag – 28.03.2025 – 19:00 til 21:00

Turboweekend

VEGA - Musikkens Hus, Store VEGA

ticketmaster / 395,00 KR.

Køb billet

Turboweekend genopstår!

Hvad der syntes som et afsluttende punktum i 2018, viser sig nu at være et komma i historien om Turboweekend. Seks år efter deres sidste tour er det markante danske band tilbage, klar til at indtage scenerne i Danmarks fire største byer til foråret 2025. Som en del af comebacket er der også ny musik på vej.

Turboweekend bragede ind på den danske musikscene i midten af 00’erne med en lyd, der brød med tidens melankoli. Deres musikalske univers er en elektrisk fusion af soul, rock og elektroniske beats, der både kan være eksplosive og drømmende. Med deres debutalbum
Night Shift og hits som "Into You" satte de hurtigt standarden for en ny æra af dansk musik, der kombinerede følelsesdybde med en dansabel energi. 

Bandets andet album,
Ghost of a Chance, bragte dem endnu større succes med singler som "After Hours" og "Trouble Is". Denne unikke blanding af kraftfuld vokal, pulserende rytmer og atmosfæriske synthesizere gjorde Turboweekend til et af landets mest eftertragtede livebands.

Nu, med ny musik i horisonten, er Turboweekend klar til at fortsætte deres soniske rejse. Deres genkomst markerer ikke kun en ny begyndelse, men også en videreførelse af deres evne til at skabe lydlandskaber, der både rører og bevæger.

ANNONCE