x

Blink 182-trommeslager: Slå mig dog ihjel

Blink 182-trommeslager: Slå mig dog ihjel

Den tæt tatoverede trommeslager fra Blink 182, Travis Barker, fortæller, at han tilbød venner 1 million dollars for at slå ham ihjel, efter et flystyrt efterlod ham svært forbrændt. Det skriver engelske The Guardian. 

I september 2008 var Barker passager på en Learjet, som styrtede, mens den var ved at lette fra Columbia Metropolitan Airport i South Carolina. Det fatale styrt kostede fire af de seks mennesker ombord livet, mens de to overlevende - Barker og Adam Goldstein, som arbejdede sammen i gruppen TRV$JAM - blev svært forbrændte. Goldstein døde under et år senere af en overdosis, der bestod af en kombination af kokain og den medicin, som han fik ordineret efter styrtet.

Barker tilbragte fire måneder på hospitalet og måtte under kniven 27 gange, efter at være blevet brændt på 65% af hans krop. Han fortæller i et interview med ABC News, at han tiggede venner om at tage hans liv. "Jeg blev ved med at ringe til mine venner og sige: 'Du ved, jeg kan overføre en million dollars til en hvilken som helst bankkonto.' Hospitalspersonalet måtte fjerne telefonen fra mit værelse." 

Barker har ikke sat en fod på et fly siden 2008, og han sejler med Queen Mary II til koncerter over Atlanten. Han er dog åben for at flyve igen. Det afhænger nemlig af hans børn, som han vil følge, hvis de skulle beslutte sig for at rejse med fly. 

Den åbenhjertige bekendelse vil nok være at finde i trommeslagerens kommende selvbiografi.  "Can I Say: Living Large, Cheating Death & Drums Drums Drums" er sat til at udkomme 19. november. Selvbiografien kommer til at omhandle Travis Barkers og Blink-182's vej til stjernerne, hans personlige syn på berømmelsen og hans tæt på fatale flystyrt i 2008.

Blink 182 pådrog sig meget opmærksomhed tidligere på året, da guitarist og forsanger Tom Delonge blev bedt om at forlade gruppen. Det skabte røre blandt gruppens fans, især da de to resterende medlemmer, Barker og bassist Mark Hoppus, begyndte at spille koncerter igen som Blink 182, nu med Matt Skiba fra Alkaline Trio i front på sang og guitar.

"Matt gør det godt," fortæller Barker i et nyligt interview med NME. "Han er sjov at spille og skrive sange med. Vi er først lige begyndt, men jeg tror, at vi har en fire eller fem sange nu, som jeg er virkelig tilfreds med. Der er en sang, der hedder Punk Rock Cliché, som er den jeg bedst kan lide lige nu. Den handler om vores venner og deres forhold."

Tom DeLonge skulle have nægtet at indspille ny musik med bandet og har da også i interviews forklaret, at han har mange jern i ilden, hvad angår sit forretningsimperium. Ikke desto mindre har han siden bruddet udgivet et soloalbum og sågar lovet fire album mere samt femten romaner med tilhørende soundtrack.

Hans sidste udspil med Blink 182 var albummet "Neighbourhoods" fra 2011, som fejlede i at imponere GAFFAs musikanmelder Keld Rud. Han kvitterede med to stjerner og skrev: "Langt de fleste af bandets sange er bygget over de samme fire akkorder, og melodilinjerne består ofte af de samme tre toner gentaget til hudløshed over de skiftende akkorder. Det er en kunst at dyrke det enkle og få en simpel idé til at bære. En kunst, blink-182 ikke mestrer. "


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA