x

Sinéad O'Connor indlagt efter urovækkende statusopdateringer

Sinéad O'Connor indlagt efter urovækkende statusopdateringer

Den irske sangerinde og sangskriver Sinéad O'Connor er blevet indlagt, efter at hun tidligere i dag postede en række urovækkende statusopdateringer på sin officielle Facebook-side. Det bekræfter en representant for kunstneren over for Pitchfork her til aften.

Statusopdateringernene havde stærkt personlig karakter og handlede om familieproblemer. Ifølge O'Connor skulle hendes to yngste børns fædre have nægtet O'Connor at se børnene, siden O'Connor fik fjernet sin livmoder i august, og O'Connors yngste søn er desuden alvorligt syg. Den sidste opdatering antydede, at O'Connor havde til hensigt at skade sig selv. "Jeg har taget en overdosis. Det er den eneste måde at få respekt på," skrev O'Connor blandt andet, og senere lød det: "Mine børn er ligeglade med, om jeg er levende eller død, og det samme er deres fædre."  

 
 

Irsk politi skal ifølge Breaking News have bekræftet, at de fandt kunstneren, og at hun nu skulle være i sikre hænder.

48-årige Sinéad O'Connor har fire børn i alderen 8-27 år med fire forskellige mænd. Tidligere på året blev hun bedstemor for første gang.

Den irske kunstner slog for alvor igennem med sangen "Nothing Compares 2 U" i 1990, en sang som oprindelig var skrevet af Prince til sideprojektet The Family. Sangen medvirkede på O'Connors andet album "I Do Not Want What What I Haven't Got", som solgte i syv millioner eksemplarer og blandt andet blev nomineret til fire Grammy-priser året efter.

O'Connors foreløbig sidste albumudgivelse er sidste års "I'm Not Bossy, I'm The Boss". Albummet blev fulgt op af en turné, der i juni 2014 bragte O'Connor til Posten i Odense, hvor GAFFAs anmelder Espen Strunk tildelte hende fem stjerner under overskriften "Overrumplende intens O'Connor i Odense". Læs hele anmeldelsen her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA