x

Lennons hår solgt for en mindre formue

Lennons hår solgt for en mindre formue

Tidligere i februar blev en større lok af John Lennons hår sat til salg på auktion i USA. Online-auktionen lukkede i går, og den eftertragtede hårtot fik en britisk samler som ny ejer. Han betalte den nette sum af 35.000 dollars (ca. 163.300 danske kroner) for den afdøde The Beatles-legendes hår. Det skriver NME.

Heritage Auktioner, der har hovedsæde i Dallas, Texas, fortæller, at den 10 centimeter lange hårlok blev købt af Paul Fraser, en samler fra England. Lokken menes at være den "største lok af Lennons hår" nogensinde solgt. Lennon lod de senere dyrbare lokker falde, da han blev klippet under filmoptagelserne til Richard Lesters "How I Won The War" i september 1966. 

En tysk frisør havde gemt håret, og det var kun en ud af mange Beatles-ting, der blev solgt på auktionen. Et signeret fotografi af bandet blev solgt for 42.500 dollars (ca. 285.000 danske kroner) og et forseglet eksemplar af bandets kontroversielle "butcher-cover" for "Yesterday and Today" blev ifølge Associated Press solgt for 125.000 dollars (ca. 840.675 danske kroner).

Se den famøse lok af Lennons hår her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA