x

Film om Wu-Tang Clan i støbeskeen

Film om Wu-Tang Clan i støbeskeen

I kølvandet på "Straight Outta Compton"s store succes, tyder det på, vi kommer til at se en masse hiphop-film i biograferne, de kommende år. En film om Death Row Records omhandlende tiden efter N.W.A. med Snoop Dogg, 2pac, Suge Knight og Dr. Dre som centrale figurer er på vej, og nu melder Wu-Tang Clan sig også på banen.

Klanleder RZA har sagt, filmen bliver en historie om en gruppe unge mennesker, der har alle odds imod sig, og at der bliver lagt planer på trods af uenigheder internt i gruppen. Til Billboard.com siger RZA:

"Der kommer helt sikkert en Wu-Tang Clan-film, men det er ikke nemt. Jeg har holdt møder med en masse folk for at se, om det er noget, vi kan få til at give mening. Det ville være en stor ting for amerikansk kultur. Det er en historie om en flok unge mennesker, der har alle odds imod sig. Vi snakker om folk med plettede straffeattester, du ved. Det er ikke noget at prale af, men da jeg voksede op, blev det ofte sagt, at en sort mand i Amerika ville være død i fængslet, før han fyldte 25. Især hvis han ikke havde en uddannelse. Men vi blev ikke en del af den statistik, og vi vil gerne vise, at der er en udvej, og at hvis man fokuserer og kæmper, kan man slå oddsene.

RZA spiller i øvrigt med i den kommende film "Mr. Right" og arbejder på at færdiggøre sin egen kommende film, "Coco", der har Azealia Banks i en af rollerne og er sat til at få premiere senere i år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA