Nyhed

Video: Se Christopher fortolke Johannes V. Jensen

Popstjernen synger sin version af 'Hvor smiler fager den danske kyst' fra 1925

Da Christopher var medvært hos Anders Breinholdt i Natholdet på TV 2, fik han til opgave at skrive en sang ud fra fankommentarerne fra Instagram og Facebook, hvilket mundede ud i hittet "First Like".

I aftes gæstede den feterede popdreng så Clement Kjersgaard i talkshowet "Vi ses hos Clement", og forud for udsendelsen havde Clement bedt Christopher om at skrive en ny melodi til Johannes V. Jensens tekst "Hvor smiler fager den danske kyst" fra 1925.

En udfordring, som Christopher tog imod, og i gårsdagens udgave af talkshowet kunne man så høre Christopher synge sin version af sangen.


Om sine tanker forud for tilblivelsen af melodien til sangen, hvis oprindelige melodi er skrevet af Oluf Ring i 1935, forklarer Christopher: "Det var svært, fordi det er et digt, og melodien er den samme hele vejen igennem uden et omkvæd. Jeg tog det fedeste fra teksten og det, jeg kunne forstå, og så bryggede jeg på det".

Christopher, der netop har udgivet singlen "I Won't Let You Down", udgiver sit tredje album "Closer" den 15. april. I GAFFAs aprilnummer, der er på gaden nu, kan du læse et langt interview med Christopher. Du kan også læse interviewet online her.  

Hør Christophers udgave af "Hvor smiler fager den danske kyst" her. 


           

ANNONCE