Nyhed

Ny, tung supergruppe ser dagens lys - Gone Is Gone

Medlemmer af Mastodon, At the Drive-In og Queens of the Stone Age står bag ny supergruppe, som lover godt for rockfans. Hør bid af førstesinglen 'Violescent' her.

En ny supergruppe har set dagens lys, og den skal nok få fans af den hårdere rockgenre op med hænderne. Gone Is Gone består af trommeslager Tony Hajjar (At the Drive-In), sanger/bassist Troy Sanders (Mastodon), guitarist Troy Van Leeuwen (Queens of the Stone Age) og guitarist/keyboardspiller Mike Zarin. Det skriver Rolling Stone. Den 27. april løfter de sløret for deres fælles projekt på Dragonfly i Los Angeles, men de har allerede lagt en stentung teaser ud, som du kan høre her forneden.

Tony Hajjar står bag projektet. Han har tidligere arbejdet sammen med Mike Zarin på adskillige filmsoundtracks og videospil, men i 2012 besluttede de, at en af deres kompositioner krævede et fuldt band. De hev fat i vennen, Troy Van Leeuwen, men manglede stadig en sanger. 

"Når vi overvejede sangere, kom vi på nogle stykker, men Troy Sanders' stemme og nærvær blev ved med at krybe sig ind i vores samtaler," fortæller Hajjar til Rolling Stone. "Både Troy og jeg havde altid talt om at lave noget sammen, så det var en nem forbindelse. Sanders fløj ind og sang på nogle demoer af færdig musik, og så gik det derfra."

Kvartetten udgiver en ep til sommer. Førstesinglen "Violescent", som du kan høre en bid af forneden, bebuder sludge-metal af hårde dimensioner. Nedstemte guitarer og Hajjars tunge post-hardcore-groove. 


Selvom der kun er ét show på tapetet, spekulerer Hajjar allerede i gruppens fremtid og en kommende ep. "Gone Is Gone er et projekt, som kan eksistere, selv når vi arbejder på vores andre ting," fortæller han. Troy Sanders tilføjer: "Stemningen har fra dag ét været meget terapeutisk og forfriskende for mig. Kemien var der øjeblikkeligt. Jeg kan kun hengive mig til noget, der giver mig rent tilbage, og vi er allesammen i det her af de rigtige årsager."

Hør en bid af "Violescent" her: 


ANNONCE