Nyhed

Scarlet Pleasure indtager sommeren med ny sang

Festivalaktuelle Scarlet Pleasure bringer dybe budskaber på banen med et solrigt billedkatalog

Som optakt til Scarlet Pleasures nye album ” YOUTH is wasted on the young” har r&b-trioen sendt en ny sang på gaden. Sangen hedder ”Moment” og er en del af Scarlet Pleasures album, som udkommer den 13. maj.

I stedet for at lave en musikvideo har bandet valgt at lave et billedkatalog som sangens visuelle følgesvend. Ideen er, at man lytter til de forførende ballader samtidig med, at man bladrer gennem billederne.

Til tonerne af ”Moment” trækker Scarlet Pleasure sine lyttere gennem solrige sommerminder i velkendte Scarlet Pleasure Tenerife-omgivelser. På billederne nyder trekløveret tilværelsen på en sportsbane i selskab med kolde Coronaer og saftige sydhavsfrugter. Men sangen repræsenterer andet end palmer, sol og sommersjov. Sangen har nemlig et dybere budskab. Et budskab, som forsangeren Emil Goll fandt efter at have set Asif Kapadia’s dokumentar ”Amy” om den afdøde soulsangerinde Amy Whinehouse:


”Den fik ham til at tænke på, hvem der er ens nærmeste, og hvem der egentlig vil være der, når spotlightet slukkes”, forklarer bandet om nummeret, hvis retoriske spørgsmål i sangens omkvæd er ”Vil du være der?”

Sangen er skrevet i flyet på vej til Los Angeles, hvor bandet skulle arbejde med Om’mas Keith, der er producer for den amerikanske r&b-sanger Frank Ocean.  

”Da vi ankom til studiet var luften tung af røgelse og pot, og efter have spillet hele vores bagkatalog, og lyttet til tre Bob James' plader gik Om’mas og hans hold som en slags professorer i gang med at lave en akkordrundgang, de syntes var spot on. Det gik der så de første to dage med”, siger bandet om nummeret ”Moment”.


Bandet er klar til at bringe Tenerife-stemning til den danske festival, når de med nye toner rammer festivaler som Roskilde Festival, NorthSide og Tinderbox til sommer.

Hør sangen her:


Se billederne og hør sangen her

ANNONCE