x

Hør: Red Hot Chili Peppers udgiver ny single

Hør: Red Hot Chili Peppers udgiver ny single

Det bliver med et brandvarmt, nyt album i bagagen, at Red Hot Chili Peppers indtager Orange Scene til sommer. "The Getaway" udkommer den 17. juni, og du kan høre førstesinglen, "Dark Neccessities", via Spotify her forneden.

"The Getaway" består af 13 sange – du kan se tracklisten helt forneden. Albummet er produceret af Danger Mouse, der er kendt for Gnarls Barkley sammen med Cee-Lo Green, og som også stod for produktionen på blandt andet Gorillaz’ "Demon Days" album og Becks "Modern Guilt". Hans særlige fingeraftryk fornemmes da også på produktionen af "Dark Neccessities", hvor der er skruet godt ned for rockguitaren og godt op for bas-groovet. På mange måder har singlen det særegne futuristiske retro feel, som Danger Mouse efterhånden har perfekteret.

Der har været stille omkring Red Hot Chili Peppers, siden de udgav studiealbummet "I’m With You" i 2011, som toppede hitlisterne i 18 lande. Det var det første album med guitarist Josh Klinghoffer, siden John Frusciante for anden gang var ude af chilifrugterne. Fraværet blev da også bemærket af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen, der skrev: "Man kan mene, hvad man vil om bandets nye guitarist Josh Klinghoffer, men han har ikke ligefrem Frusciantes næsten højstemte melodiske Midas touch." Han kvitterede dog med fire stjerner for "et helt hæderligt album".

Hør "Dark Necessities" via Spotify her:
Trackliste: "The Getaway"

 1. The Getaway 
 2. Dark Necessities
 3. We Turn Red
 4. The Longest Wave
 5. Goodbye Angels
 6. Sick Love
 7. Go Robot
 8. Feasting on the Flowers
 9. Detroit
 10. This Ticonderoga
 11. Encore
 12. The Hunter
 13. Dreams of a Samurai

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA