x

Lyt: The Stone Roses udgiver ny musik for første gang i 22 år

Lyt: The Stone Roses udgiver ny musik for første gang i 22 år

Sidst The Stone Roses udgav musik, var da bandet udgav albummet ”Second Coming” i 1994. Nu – mere end tyve år efter - er det britiske rockband tilbage med en ny single. Singlen hedder ”All For One”, og er nu tilgængelig på Spotify.

Særligt efter bandet blev gendannet i 2012 for at spille en række koncerter, blandt andet på NorthSide, har der været gang i rygtebørsen om, hvorvidt The Stone Roses ville udkomme med ny musik. Når bandet til sommer spiller koncerter i Storbritannien, Japan og USA, vil de altså kunne tilføje nyt materiale til sætlisten, og noget kunne tyde på, at ”All For One” ikke bliver en enestående udgivelse.

Tidligere på året mødte NME nemlig The Stones Roses’ forsanger Ian Brown uden for The Church Studios i London, hvor også den nye single ”All For One” er optaget, hvor han bekræftede, at bandet arbejdede på at indspille nyt materiale.

Selvom der har været klare indikationer på, at singlen ”All For One” ikke bliver en enestående udgivelse, så vides det ikke med sikkerhed. Bandmedlemmerne har været sparsomme med oplysninger, men er kommet med hentydninger, der godt kunne tyde på, at der kommer mere musik fra det britiske rockband.

Da Stone Roses spillede på NorthSide i 2012, blev det i øvrigt kun til en enkelt stjerne fra GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen med konklusionen "Der er tydeligvis hverken stemme, sjæl eller vilje tilbage i The Stone Roses anno 2012." Læs hele anmeldelsen her.

Indtil der eventuelt kommer mere ny musik fra The Stone Roses, kan du høre den nye single ”All For One” her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA