Nyhed

Kesha må alligevel godt optræde til Billboard Music Awards

Sangerindens pladeselskab trækker tidligere blokade tilbage

Kesha må nu alligevel godt optræde til Billboard Music Awards søndag den 22. maj.
 
Som vi skrev i går, havde sangerindens pladeselskab Kemosabe Records nægtet Kesha adgang til at optræde til showet, da selskabet frygtede, at sangerinden ville bruge anledningen til at omtale sin igangværende retssag mod Kemosabe Records' leder, produceren Dr. Luke, som hun beskylder for seksuelle overgreb mod hende.
 
Imidlertid har Kesha udtalt, at hun ikke har haft til hensigt at omtale retssagen under showet, og det – og måske også den store mediedebat, hvor blandt andre Lady Gaga har bakket Kesha op
har nu fået Kemosabe Records til at give grønt lys for sangerindens optræden.
 
Pladeselskabet udtaler i en pressemeddelelse, citeret af NME: "Keshas optræen ved Billboard Music Awards har altid været tilladt, i god tro. Tilladelsen blev først inddraget, da Kemosabe hørte, at Kesha ville bruge sin optræden som en platform til at diskutere sit krav om et polititilhold."
 
"Da Kemosabe nu er blevet forsikret om, at hverken Kesha, hendes repræsentanter eller Dick Clark Productions (showets producer, red.) ville bruge optrædenen som en sådan platform, er tilladelsen blevet givet igen."
  
Kesha har endnu ikke kommenteret den seneste udvikling i sagen, men hun skulle efter planen fremføre en fortolkning af Bob Dylans "It Ain't Me Babe" som en hyldest til sangskriverlegenden, der fylder 75 år tirsdag den 24. maj.
 
Hør Keshas seneste single, "True Colors", indspillet med den russisk-tyske producer Zedd:
 
 
ANNONCE