Nyhed

Hør ny sang med Roskilde-aktuelle Red Hot Chili Peppers

”The Getaway” er det andet nummer fra det kommende album, bandet offentliggør

Red Hot Chili Peppers, der ikke siden 2011’s ”I'm With You” er udkommet med nye album, er den 17. juni i år klar med nyt album, ”The Getaway”. I den forbindelse har de offentliggjort titelnummeret. 

Albummet er produceret af Danger Mouse og mikset af Nigel Godrich, hvor sidstnævnte også producer og mikser for Radiohead.

Udover den første single, ”Dark Necessities”, som bandet offentliggjorde den 5. maj i år, er titelnummeret nu også klar. Hør det her:

 


Bassisten Flea sagde for nylig til Q, at bandet, som var ved at være færdig med at indspille det nye album, var gået ind i en ny æra: ”Vi er nær færdig med det. Det er Danger Mouse, der producerer i stedet for Rick Rubin. Vi er på vej ind i en ny æra, og vi er virkelig spændte på det,” fortalte bassisten til Q.


Da Q spørger ind til, hvordan albummet lyder, svarer han: ”det er nyt og anderledes, men uden at ofre de gode dele af os. Der er nogle sange, vi allerede havde, og så er der nogle nye. Jeg kan ikke vente med at spille dem live,” siger han til Q.

Læs også: Red Hot Chili Peppers-sanger akut indlagt på hospitalet

Bandet har masse koncerter og festivaloptrædener planlagt. De kan blandt opleves på dette års Roskilde Festival


Hør også den første single, "Dark Necessities" fra det nye album:

ANNONCE