Nyhed

Koncertvideo: Volbeat lægger Rock Am Ring ned

Det danske rockband topper plakaten på den store tyske rockfestival, der i går også fik naturens kræfter at mærke, da lynet slog ned i publikum

Volbeat indtog i går aftes den tyske festival Rock Am Ring, som én af de tre hovednavne sammen med Roskilde-aktuelle Red Hot Chili Peppers og Copenhell-aktuelle Black Sabbath. Det er en stor bedrift for et dansk rockband, der langsomt har bygget en solid karriere op og nu kroner på toppen af dansk rock-eksport, at toppe plakaten på en af Europas største festivaler. Du kan se hele deres koncert her forneden.

Og udfra koncertoptagelserne tegner det således godt for både Tinderbox og Nibe Festival, der i år har Volbeat på programmet. De to festivalkoncerter tegner sig indtil videre som det travle rockbands eneste koncerter på dansk jord i år.

Volbeat er aktuelle med deres sjette album, "Sign the Deal & Let's Boogie". GAFFAs anmelder Keld Rud kvitterer med fire stjerner og konkluderer: "Albummet bringer Volbeat i havn i forhold til den kurs, de satte på deres andet udspil: hegn til det brede publikum." Læs hele anmeldelsen her.

Den tunge rockmusik på Rock Am Ring slår måske gnister, men det er til gengæld ingenting imod naturens kræfter. Et større uvejr resulterede i åbent skybrud i går, hvor lynet slog ned på festivalpladsen og sendte 42 festivalgængere på hospitalet. Det skriver Blabbermouth.dk.

Efter en længere pause genoptog festivalen dog programmet. Den ulykkelige hændelse gik ikke forbi Tenacious Ds næser. Jack Black og Kyle Gass kommenterede hændelsen i en lettere humoristisk video lagt op på Facebook, før de indtog scenen som de første efter uheldet til en hæsblæsende koncert, ifølge GAFFAs udsending. Det skal nok blive vildt, når de to herrer også lægger vejen forbi Roskilde Festival. Du kan se deres video her.



Er det for varmt udenfor i middagssolen, kan du passende tjekke Volbeats koncert på Rock Am Ring ud her:

ANNONCE