x

Uhørt offentliggør første navne på årets festival

Uhørt offentliggør første navne på årets festival

Fremadstormende bands på den danske musikhimmel vil være at finde på dette års Uhørt Festival, der finder sted den 12. og 13. august på Refshaleøen. De første navne til programmet er fastlagt, og det tegner til at blive en festival, der favner mange genrer. 

Nogle af de kunstnere, man kan opleve er:

FRIBYTTERDRØMME
Psych-rockbandet med hang til whiskey, øl og cigaretter – og en forkærlighed for datidens frihedsdogmer og filosoferende forfattere. De har deres navn fra en Tom Kristensen-digtsamling, og deres liveoptrædener byder på omkring lige så meget energi som nævntes skriverier.

MAMBE & DANOCHILANGO
Duoen, bestående af en sanger og en dj/producer, leverer musik i en hybrid af genrer, som tribal, kuduro, ska, dancehall, hip hop, balkan og cumbia, men foretrækker selv at kalde deres musik for ethnic bass.

ASTRONAUT
Med en forsanger, der sender tankerne i retning af David Bowie, og et band, der for længst har optaget spalteplads hos firstmoverne, kan det ikke gå helt galt. Et band, der med sin nørdede og tjekkede tilgang til musikken tryllebinder publikum.

MASASOLO
Mange vil allerede kende manden bag Roskilde-aktuelle Masasolo – Morten Søgaard, som også er en del af Ufornia og Vampire Blow. Her står han alene med drømmende pop, der allerede nu er nået ud til et musikinteresseret publikum via word-of-mouth.

FARVEBLIND 
Farveblind er en elektronisk producerduo fra den nordlige del af Danmark, født ud af det mørke undergrundsmiljø, der med enorm energi higer efter at fange publikum i en trance, hvor op og ned ikke længere er defineret, og lysten tager over.

Af andre navne på plakaten findes Livløs, Monti, Lowrider Betty, Diet, The Songs, KaSer, Aisha, Bak & Lindemann, Sorte Fugle og Aufori . Alle navne er valgt af et af landets største lytteudvalg på 36 personer, bestående af bookere, pladeselskabsfolk, radioværter og musikjournalister.

Billetter til festivalen kan købes på Billetto.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA