x

Idémanden bag NorthSide overvejer københavnsk festival

Idémanden bag NorthSide overvejer københavnsk festival

Brian Nielsen, der er en af idéfolkene bag Northside i Aarhus, er ikke i tvivl om, hvilken by der står for skud, næste gang der skal skabes en ny festival i hans domæne.

”Ja! København mangler en festival. Vi har overvejet det de sidste fem år, men det er vigtigt, at vi finder den rigtige form og det rigtige tidspunkt,” siger han i et interview med Berlingske. 

Brian Nielsen, der er en af bagmændene for og en af ejerne af Northside, som forventer at trække 35.000 gæster til den kommende weekend, har i flere år gået og luret på at lave en stor musikfestival i København, men tidspunktet skal være helt rigtigt. 

”Tinderbox (som Nielsen også er medinitiativtager til og medejer af, red.) har været en stor opgave, og Smukfest i København var en af årsagerne til, at vi trak følehornene til os, for to nystartede festivaler i København var for meget. Men nu har de jo valgt at droppe den. Det ville jo nærmest være absurd, hvis der ikke endte med at komme en i København,” siger han. 

I år løber Northside festivalen af staben fra den 17.-19. juni og finder sted i Aarhus med blandt andre Beach House, Beck, Iggy Pop og mange flere på programmet.

Læs mere i GAFFAs festivalguide


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA