x

Dansk musiker får tatoveret Liam Gallaghers homofobi-anklagede tweet

Dansk musiker får tatoveret Liam Gallaghers homofobi-anklagede tweet

Den danske musiker Kasper Nørlund (billedet), tidligere keyboardspiller og korsanger i Spleen United og nu medlem af det nyligt ep-debuterende Lightwave Empire, har netop fået tatoveret et nu slettet tweet af Liam Gallagher, der blev beskyldt for at være homofobisk.

Liam Gallagher skrev forleden følgende på Twitter, som en kommentar til optøjer forårsaget af russiske hooligans til fodbold-EM i Frankrig:

"Russian hooligans skintight shorts bumbags batty boy muscles ha ha I'd be more worried bout getting me arse pinched".
 
Dette kan nogenlunde oversættes til:
 
"Russiske hooligans, kropsnære shorts, bæltetasker, bøsse-muskler, ha ha, jeg ville være mere bange for at blive taget bagfra" (end angrebet af dem, red.)
 
Mange beskyldte tweetet for at være homofobisk, og Gallagher undskyldte det derefter og slettede det. Nu har tweetet fået nyt liv på benene af Kasper Nørlund, skriver The Sun.
 
Til The Sun fortæller Kasper Nørlund: "Det er ikke et personligt angreb på Liam Gallagher. Hvis en berømthed skriver et tweet, som han eller hun af en eller anden grund sletter igen, kvalificerer det til mit Tweetoo-projekt."
 
Han fortsætter: "Tweetoo-projektet er et work-in-progress kunstprojekt, som udforsker den magtfulde kombination af berømmelse og sociale medier. Enhver kan tankeløst sige noget, de beklager, men når du gør det på internettet, vil det blive der for evigt. Ligesom en tatovering. Kombinér dette med et publikum på en million følgere, og du har en situation, der let kan komme ud af kontrol."
 
Kasper Nørlund startede sit Tweetoo-projekt på sine ben for cirka halvandet år siden og har tidligere fået tatoveret tweets af  blandt andre Justin Bieber, Justin Timberlake og Donald Trump. Han har tidligere udtalt til Politiken, at han fortsætter, så længe han har benplads til det.
 
Tatovøren er i øvrigt den danske musiker Frank Ziyanak.
 
GAFFAs anmelder Jens Dræby er i øvrigt forholdsvis tilfreds med Lightwave Empires debut-ep "Kill Me With Love", som han tildeler fire stjerner og blandt andet skriver følgende om: "Selvom Lightwave Empire er et perfekt soundtrack til at trampe rundt i urinstøv på diverse solskoldede festivaler, så er lyden måske ikke helt gammel nok til at være rigtig cool igen. Har man alligevel for alvor savnet den naive og semi-psykedeliske elektropop, så skylder man sig at lytte til de fire numre på Kill Me With Love." Læs hele anmeldelsen her.
 
Se nedenfor Lightwave Empires musikvideo til singlen "Pleasure and Pain"
 
 
 
 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA