x

Politiets morsomme festivalråd bliver viralt hit

Politiets morsomme festivalråd bliver viralt hit

Festivalsæsonen er som bekendt i fuld gang, og det har fået Nordsjællands Politi til at skrive en række festivalråd på sin Facebook-side. Rådene er holdt i en yderst humoristisk, ordspillede tone, og det har gjort dem til et viralt hit. Siden de blev offentliggjort den 23. juni (vi beklager langsomheden, vi har været på festival), er de i skrivende stund blevet delt 5210 gange og har fået 15.000 likes. Et par år rådene lyder sådan:

"Pas på hinandens ting og hold øje med naboens telt. Hvis du ser noget suspekt, nogen der ikke hører til, en young thug, eller nogen der lusker rundt, så underret festivalvagterne eller politiet på 114. Sting er måske gået solo, men du kan altid selv ringe til the police, som man sia."

Et andet råd er dette:

"Sæt ikke drikkevarer, hvor nogle chemical brothers kan putte noget i dem. Et godt råd er desuden at drikke alkohol med fornuft. En hel turboweekend ude af kontrol med pinlige optrin og blackouts er grusom. Hvis en ven eller veninde alligevel er blevet for dizzy mizz lizzy, så sørg for, at personen ikke er alene. Hvis det dagen derpå gør avavav, kan du gøre dig selv til en af hverdagens helte ved at sørge for mad og drikke, så de ikke dehydrerer."

Se alle de fem morsomme råd her

Det er ikke første gang, Nordsjællands Politi får et viralt hit. For eksempel hittede de i april med en konfirmationssang med gode råd skrevet på melodien til New Orders "Blue Monday". Se teksten her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA