x

Childrenn besøgte GAFFAs stand på Roskilde

Childrenn besøgte GAFFAs stand på Roskilde

Roskilde Festival er i fuld gang, og ligesom sidste år har GAFFA en stand på festivalpladsen. I år ligger vi lige bag tribunen neden for Orange Scene i en campingvogn, og her kan du se live-interviews med en lang række af de optrædende navne på festivalen. De fleste af dem giver også et live-nummer eller to, og du kan selv stille spørgsmål til dem. Programmet er som følger: 

Fredag 15.00 Foals (interview, nye på progammet)
Fredag 17.30 Entrepeneurs (interview og musik)
Fredag 19.30 Jacob Bellens (interview og musik)
Lørdag 15.30 Blaue Blume (interview)
Lørdag 16.30 Chinah (interview og musik)

Vi fortsatte vores interviewsessions torsdag med støjrockbandet Childrenn bestående af erfarne folk som sanger og guitarist Jakob Brixen (Mechanical Bird), bassist Jakob Jørgensen (eks-Psyched Up Janis), guitarist Manoj Ramdas (Sort Sol, eks-The Raveonettes med flere) og trommeslager Rune Nugge Kristensen (PowerSolo). Bandet spillede på Rising-scenen i mandags, og det syntes de selv var gået rigtig godt.

Kimene til bandet blev sået for fire-fem-seks år siden på netop Roskilde Festival, hvor Jakob Jørgensen havde spurgt sin gamle ven fra Sønderborg, Manoj Ramdas, om ikke de skulle danne et band. Der skete dog ikke noget før flere år efter, hvor Ramdas omsider rykkede og derefter kontaktede Jakob Brixen. Bandet har for nylig udsendt deres debutalbum "Animale", men går snart i studiet igen for at indspille en toer – denne gang med Seattle-bosatte Randall Dunn (producer for blandt andre drone-metalgruppen Sunn O))) med flere) som producer.

Det blev også til fem ganske larmende livenumre, som vakte store klapsalver.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA