Nyhed

Troy Ave er ude af fængsel

Den amerikanske rapper er løsladt mod stort beløb i kaution

Brooklyn-rapperen Troy Ave har mildest talt gået en turbulent tid igennem den sidste måned. I maj blev han anklaget for mordet på sin egen bodyguard, Ronald McPhatter, der mistede livet under et skyderi til en koncert med rap-kollegaen T.I. på Irving Plaza i New York.

Troy Ave – eller Roland Collins, som er hans borgerlige navn – har siden episoden siddet varetægtsfængslet i det amerikanske fængsel Rikers Island. Collins blev selv såret af et skud i benet samme aften og nægter sig skyldig i mordet på McPhatter. 

Anklagerne i sagen er nu gået med til at løslade rapperen mod det svimlende beløb af en halv million dollars, rapporterer New York Daily News


Betingelserne for hans løsladelse inkluderer at gå med elektronisk armlænke samt at blive i New York og holde sig væk fra alle koncertsteder, barer og arenaer. Han vil heller ikke være i stand til at besøge sine to små børn i New Jersey, udtaler hans advokat.

Det har dog ikke lagt låg på kreativiteten, og du kan her høre Troy Aves version af begivenhederne den skæbnesvangre aften i en freestyle, rapperen har optaget gennem telefonen fra fængslet:


ANNONCE