x

Stormzy giver koncert i Store Vega

Stormzy giver koncert i Store Vega

Det største navn på den engelske grime-scene lige nu, Stormzy, gæster Store Vega i København søndag den 29. januar 2017.

Stormzy gav koncert på Apollo Scenen ved dette års Roskilde Festival, hvor GAFFAs anmelder Jesper Buhl gav showet fire stjerner og ganske kort og kontant skrev, at “…I aften ejede Stormzy Apollo.”. 

Du kan læse anmeldelsen fra Stormzys koncert ved årets Roskilde Festival her

Det har aldrig ligget i kortene, at Stormzy, med det borgerlige navn Michael Omari, skulle blive musiker. Den engelske rapper og grime-sanger har altid fået de bedste karakterer i skolen og skulle efter planen have gået på Oxford University. Men Stormzy begyndte at lave videoer og lægge dem på YouTube, og siden da har det taget fart. Siden han udgav sin debut-ep "Dreamers Disease" for to år siden, har den nu 23-årige artist fra South London scoret en lang række af priser og nomineringer og turneret verden rundt, fulgt op af en invitation fra Kanye West til at optræde sammen med ham ved Brit Awards. Stormzy har solgt tæt på en million plader og skabt musikhistorie ved at sende to grime freestyles i top 20 på den britiske hitliste for første gang nogensinde.

Du kan se videoer fra hans optrædener til årets Roskilde Festival her, via Red Bull Music

Du kan købe billetter til koncerten med Stormzy via livenation.dk og ticketmaster.dk

 

I klippet herunder kan du se videoen og høre gennembrudssinglen “Know Me From” 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA