x

Premiere: Se The Warmongers' hyldest til The Who i ny musikvideo


Det danske garagerock-band The Warmongers' går i The Whos fodspor i videoen til bandets nyeste single "It's You (That I Want)", instrueret af Palle Demant.

Den nye single er en forløber til bandets debutalbum "Listen Up!", der forventes at udkomme sidst i november.

Videoen til "Its You (That I Want)" er optaget præcis 50 år efter, The Who optog den ikoniske video til "The Kids Are Alright" i august 1966 og The Warmongers' betragter selv deres "remake" af videoen som en hyldest til The Who.

The Warmongers udgav tidligere på året deres første single "Loving You So", hvor de på dennes releasedag blev optaget i Guinness World of Records, med flest koncerter på 24 timer. De spillede imponerende 26 koncerter på ét døgn. Du kan læse om rekorden og se videoen fra marthonturnéen her.

The Warmongers består af Terry O’Tool på vokal og guitar, Johnny9 på bas og Ed Zimmerman på trommer. Både Terry og Johnny9 var bærende kræfter i det hedengangne Thee Attacks, som oplevede succes i både Danmark og udlandet. Da bandet gik i opløsning, fortsatte Thee Attacks' sangskriver og guitarist Terry samt bassist Johnny9 på egen hånd, og de fik hurtigt koblet trommeslager Ed fra Wizzard Of Love med på trommer. 

Du kan se The Warmongers' video til "Its You (That I Want)" i klippet herover.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA