x

Fede Finn & Funny Boyz' nye album stjålet

Fede Finn & Funny Boyz' nye album stjålet

Det kan desværre godt vare længe før, Danmark hører nyt fra Fede Finn & Funny Boyz. Der er ifølge DR sket det tragiske, at alle optagelserne til deres nye album er blevet stjålet.

Der er ikke tale om et indbrud i studiet, hvor indspilningerne har fundet sted, men i stedet blot et ganske almindeligt bil-bræk, der tilsyneladende fandt sted, mens keyboardspilleren havde et ærinde nord for København. I hvert fald var det en harddisk, der sad i keyboardet, der er blevet stjålet, og den indeholdt åbenbart alle optagelserne.

Det triste faktum er, at gruppen åbenbart ikke havde overvejet nogen form for backup, så øjensynligvis er opfølgeren til det prægtige hit "Kærligheden Brænder" nu mellem hænderne på en tyv, som man kan håbe har en sidegeschæft som halbalarrangør.

Man kan også krydse fingre for, at Fede Finn og hans kumpaner er i stand til at genskabe de komplekse akkordstrukturer og avantgardistiske melodier, hvis de da ikke er blevet helt og aldeles modløse som følge af miseren.

Tyven kan levere optagelserne tilbage og inkassere hele 5.000 ud af de kroner, som gruppen har fået ud af at have skrevet det mest spillede nummer på P4 i nyere tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA