Metallica åbner Royal Arena

Metallica åbner Royal Arena

Det er nu offentliggjort, hvem der åbner Københavns nye multiarena Royal Arena: Det bliver Metallica, skriver Ekstra Bladet. Gruppen giver to koncerter 3. og 5. februar.

Billetsalget til Metallicas koncerter starter på fredag 30. september klokken 10.00.

"Vi går rundt som små spændte børn op til jul. Vi sagde ja med det samme, da vi blev spurgt. Som band har vi gennem årene haft et genialt og dybt forhold til København og resten af Danmark," siger Metallicas trommeslager, Lars Ulrich, til Ekstra Bladet.

Han tilføjer, at det bliver Metallicas eneste koncerter i Europa i første halvdel af 2017.

Gruppen udgiver 18. november deres tiende studiealbum, dobbeltalbummet og dobbelt-cd'en "Hardwired ... to Self-Destruct", der første album siden "Death Magnetic" fra 2008. Det er gruppens længste pause mellem to album til dato.

Dan Hammer, administrerende direktør i Royal Arena, udtaler: "Når et verdensnavn som Metallica går et par ekstra mil for at åbne Royal Arena med et unikt dobbeltbrag, placerer det øjeblikkeligt Københavns nye arena i den globale elite. Vi er både stolte og ydmyge over hele bandets gestus.”

Royal Arena har en kapacitet på 16.000 personer og har ifølge Ekstra Bladet kostet 1,2 milliarder at bygge.

Arenaen, der er placeret i Ørestad, er tegnet af det danske arkitekthus 3XN. Det er Realdania og Københavns Kommune, der ejer selve bygningen, og arenaen drives af et selskab under Live Nation Entertainment, som er verdens største arrangør af live-underholdning. Der forventes mellem 60 og 80 årlige arrangementer i Royal Arena, der har fået sit navn via et tæt samarbejde mellem Royal Unibrew og arenaen.

Læs også resultatet af GAFFAs læserafstemning "Hvem vil I helst se åbne Royal Arena"

Varm op med Metallicas seneste musikvideo, "Hardwired":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA