x

Aarhus Psych Fest offentliggør spilleplan

Aarhus Psych Fest offentliggør spilleplan

Fredag den 30. september og lørdag den 1. oktober kan du for fjerde gang opleve Aarhus Psych Fest, som præsenteres i samarbejde med Radar. Nu er festivalens færdige spilleplan klar.

Festivalen er et samarbejde mellem Radar og Foreningen Århus Psych, og arrangementets fokus er "psych"-musik som en elastisk samlebetegnelse, der omfatter alt psykedelisk, støjende, mærkeligt og højt.

Traditionen tro vil festivalprogrammet igen i år indeholde både internationale og danske navne, herunder den amerikanske guitarist Norman Westberg (Swans), berlinske Tau, aarhusianske Turquoise Sun (billedet) og Mythic Sunship, rock-bandet Moon Mountain, Helena Rebensdorff og Lasse Krogh Andersen.

Med disse navne stilles der skarpt på talentmassen i det danske vækstlag indenfor den eksperimenterende, alternative rock. De nyeste tilføjelser viser ikke blot, hvor unik en talentmasse, der er i Danmark, men også hvor bredt og dynamisk et genreområde psych-oplevelsen kan udforskes i.

Festivalen afvikles traditionen tro på Radar, men som noget nyt bredes de tværkunstneriske indslag og udvalgte koncerter længere ud på Godsbanen samt i Aarhus' byrum.

Som optakt til festivalen afholder Aarhus Psych Fest desuden et gratis arrangement på Dokk1 onsdag den 28. september, hvor Norman Westberg og Jomi Massage vil spille en improvisationskoncert sammen.

Sidste år skrev GAFFA en to-delt reportage om festivalen, og du kan læse del 1 og del 2 her. 

Besøg festivalens Facebook-side for det endelige program og billetter.

 

Varm op med et nummer af svenske Les Big Byrd, som du også kan opleve til festivalen:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA