Nyhed

Aarhus-blogger hylder koncertaktuelle Teitur med Snapchat-musikvideo

"I Was Just Thinking" bliver fortolket på charmerende vis af Kirstine Anker

Fredag og lørdag i denne uge giver Teitur to koncerter i henholdsvis Store Vega i København og Train i Aarhus, hvor han spiller sit debutalbum "Poetry & Aeroplanes" fra 2003 i sin helhed. Koncerterne har sat gang i kreativiteten hos en af hans fans, Aarhus-bloggeren Kirstine Anker, indehaver af bloggen Ankers Aarhus. Hun har lavet en musikvideo, hvor hun synger en af sangene fra albummet, "I Was Just Thinking", med tilhørende Snapchat-klip. Se videoen nedenfor.

I forbindelse med videoen skriver Kirstine Anker følgende:

"Året var 2003. Jeg var på højskole på Fyn, som var en fantastisk oplevelse. Men jeg havde en kæreste hjemme i Skive, og det var en prøvelse at kombinere det velkendte og elskede med det nye og spændende. Hver for sig! Når vi så hinanden, var vi tit begge forvirrede over hinanden og denne nye situation. Min kæreste introducerede mig for Teitur og havde brændt debutalbummet “Poetry & Aeroplanes” til mig (undskyld, Teitur! Jeg har siden erhvervet mig albummet på helt lovlig vis). Således sad jeg ofte om aftenen på Arkaden på Ryslinge Højskole og lyttede til Teiturs uspolerede stemme og enkle guitarspil, der mindede mig om, at jeg skulle vise min kæreste, hvor meget han betød for mig, hver eneste dag. Udfordringerne var ubetydelige ting, som jeg skulle lære at se bort fra.


“Poetry & Aeroplanes” er til dato et af de mest betydningsfulde albums i soundtracket til mit liv. Jeg er (selvfølgelig!) ikke sammen med fyren i dag, men budskaberne i Teiturs sange holder stadig.

Jeg har været til to-tre koncerter med den færøske singer/songwriter i løbet af årene og er aldrig gået skuffet fra spillestederne. Men da jeg hørte, at han ville opføre hele debutalbummet, med band og strygerkvartet, på Train i Aarhus, blev jeg ellevild!

Jeg står bag bloggen Ankers Aarhus, hvor jeg poster billeder, memes og betragtninger, der alle har Aarhus som omdrejningspunkt. Dette med afsæt i humor, sarkasme og selvironi, for det skal sgu være sjovt! Jeg har indspillet en cover-version af sangen “I Was Just Thinking” og lavet en video til, udelukkende af Snapchat-klip. Sangen handler, som i mit højskole-tilfælde, om at savne én. Det kan være en kæreste, en ven eller hjembyen. Jeg har med projektet haft til formål at hylde Teitur, samt min by, Aarhus."


 

ANNONCE