Nyhed

Video: Bon Iver har offentliggjort tre lyrik-videoer

For at promovere det nye album har Bon Iver offentliggjort tre visuelle lyrik-videoer

Bon Iver har offentliggjort visuelle lyrik-videoer til numrene "715 - CR∑∑KS", "29 #Strafford APTS" og "666 ʇ".

For at promovere albummet har bandet den 30. september og den 1. og 2. oktober udgivet tre flotte lyrikvideoer, til numrene "715 - CR∑∑KS", "29 #Strafford APTS" og "666 ʇ". De tre videoer synes ikke at have de store ligheder rent visuelt, hvor specielt "666 ʇ" skiller sig ud med en enkelthed, der ikke ses i de videoerne til hverken "715 - CR∑∑KS" eller "29 #Strafford APTS".

Du kan se videoen til den senest udkomne ""666 ʇ" i klippet herover, mens videoerne til "715 - CR∑∑KS" og "29 #Strafford APTS" kan ses herunder. 


Den 30. september udgav Bon Iver, med Justin Vernon i spidsen, deres tredje og længe ventede studiealbum "22, A Million". Albummet fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann med ordrerne: "(…) 22, A Million skal bare have tid, for det umiskendeligt smukke forefindes stadig - både i Vernons vanligt stærke vokal og i den righoldige detaljegrad, i de aparte og små-avantgardistiske kompositioner og i de ligefremme øjeblikke, der trods alt endnu fylder."

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Bon Iver gæster Danmark i 2017, når de den 2. og 3. februar gæster Den Grå Hal på Christiania. Der er meldt udsolgt til begge koncerter, men det er dog muligt at skrive sig op på ventelisten via Billetlugen. 


 


ANNONCE