x

Def Star Audio Emperor byder velkommen i den varme sofa

Def Star Audio Emperor byder velkommen i den varme sofa

Den navnkundige Def Star Audio Emperor er kendt for at holde pladespillerne glødende til jams fra Christiania og ud i det ganske danske kongerige. For nylig udgav han ep'en God Yells: Drill Darwin’s Asshole, hvorpå han selv agerer producer, dj og rapper. Men han er ikke den eneste der griber mikrofonen.
 
Udover Cobra Commander og Spirited Sage er der nemlig besøg fra den brovtne, sexfikserede Negtive, der helst rapper om sit pornounivers på grænseoverskridende facon. Nu er der kommet video til nummeret Casting Couch og som forventet går det ikke stille for sig. Til de uindviede er casting couch blevet synonymt med den sofa, hvor håbefulde damer bliver lovet guld og grønne skove til et photoshoot, der altid udvikler sig i seksuel retning. Således også i denne video, hvor Negative rapper i sofaen iført flot luchalibre-maske, mens en ung model er på vej til casting.
 
Videoen kan ses nedenfor og der loves/advares om beskidt sprogbrug og nøgenbilleder. 
 
Har man lyst til at høre mere til Negative og de andre karakterer på Def Star Audio Emperors God Yells: Drill Darwin’s Asshole kan den høres, hentes og købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA