x

GAFFA-Prisen fuldender programmet – med blandt andre tidligere Mew-guitarist

GAFFA-Prisen fuldender programmet – med blandt andre tidligere Mew-guitarist

Det populære musikshow GAFFA-Prisen fuldender nu programmet med Turbolens – alias den tidligere Mew-guitarist Bo Madsen og et band bestående af lutter børn – samt elektropop-sangerinden og -sangskriveren Soleima.

På scenen vil man desuden kunne opleve Mew, Simon Kvamm, Kellermensch, Katinka og Aksglæde. Aftenens vært bliver Thomas Skov, kendt fra en række underholdningsprogrammer på radio og tv.

GAFFA-Prisen er i år flyttet til Odense fra København. Valget er faldet på den nyåbnede koncertsal ODEON ud fra et ønske om mere plads og bedre synlighed, når den folkevalgte pris skal uddeles lørdag den 11. marts 2017.

GAFFA-Prisen blev uddelt første gang i 1991, og siden 2010 har der været afholdt et liveshow på Bremen Teater med mange uforglemmelige øjeblikke og store musikalske opdagelser. Kendskab, ambitioner og produktion er vokset, og når GAFFA-Prisen afholdes lørdag den 11. marts, vil knap 2.000 publikummer kunne overvære prisuddelingen live, hvilket er tre gange flere end tidligere.

Scene- og produktionsforhold bliver optimale i det spritnye ODEON for et show, hvor alle artister spiller live, og hvor musikken skal kunne opleves både i salen og hjemme i sofaen foran tv’et.

GAFFAs chefredaktør Peter Ramsdal er begejstret for aftenens program: – Jeg synes i al beskedenhed, at vi har et superstærkt lineup med både dagens og morgendagens stjerner. Vi har navne som Mew, Simon Kvamm og Kellermensch, der alle har spillet på Roskilde Festivals Orange Scene i nyere tid og kan gøre det igen, og nye, stærkt fremadstormende talenter som Katinka, Aksglæde og Soleima, der kan bryde bredt igennem, som Alex Vargas gjorde det efter at have spillet til GAFFA-Prisen 2015. Og så er det et regulært scoop, at vi kan præsentere helt ny musik med den tidligere Mew-guitarist Bo Madsen og hans nye børnemusikprojekt Turbolens til et arrangement, hvor hans gamle band også spiller.

Hvem der skal modtage de 18 priser for udgivelser og præstationer i året 2016, afgøres som altid af GAFFAs læsere, og mere end 16.000 har deltaget i afstemningen, hvilket er ny rekord. Mads Langer, Phlake og Volbeat ligger i spidsen med hver fem nomineringer, mens Dizzy Mizz Lizzy og Alex Vargas hver har fire.

Hele showet bliver igen i år transmitteret på DR3, lørdag aften den 11. marts klokken 21-23.

GAFFA-Prisen arrangeres i samarbejde med Tuborg Musik og Odense Kommune.

GAFFA-Prisen bliver i øvrigt en del af den tre dage lange musikmesse Music Days, som finder sted i weekenden 10.-12. marts i og omkring ODEON i Odense.

Billetter til GAFFA-Prisen kan stadig købes på ticketmaster.dk

Du kan købe billet som GAFFA Guld-medlem og spare 100 kroner per billet. 

Det koster 29 kroner om måneden at være GAFFA Guld-medlem, og man tilmelder sig lige her: www.gaffa.dk/signup

Varm op med Turbolens' "Rastløse bevægelser":

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA