x

Sting giver dansk sommerkoncert

Sting giver dansk sommerkoncert

Den verdenskendte sanger, sangskriver, bassist og tidligere Police-frontmand Sting giver koncert i Mølleparken i Sønderborg 27. juni. Billetsalget betyder fredag den 10. marts klokken 10.

Sting udgav 11. november 2016 sit 12. solo-studiealbum ”57th & 9th”, sit første pop/rockalbum siden 2003. På ”57th & 9th World Tour” får Sting selskab af sin trofaste guitarist Dominic Miller plus Josh Freese (trommer) og Rufus Miller (guitar). 

GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen var godt tilfreds med albummet, som han tildelte fire stjerner og blandet andet skrev følgende om: "Hermed også sagt, at 57th & 9th svælger i vellyd, som kan stige til halsen undervejs, men sangene har til gengæld fået et spark bagi, og der bliver spillet ganske livligt, som i den lidt ordinære, men alligevel charmerende Petrol Head. Sting dyrker nemlig den enkle form på store dele af albummet, der giver klare mindelser om The Police og deres mere minimalistiske tilgang til sangene." Læs hele anmeldelsen her.

Sting gav to koncerter i Danmark i 2016, på havnen i Helsingør og på Smukfest. Sidstnævnte koncert fik fem stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev: "Man kan let beskylde Sting for at holde sig til det sikre og forudsigelige, og man kan påpege det mistænkelige i, at sættets nyeste nummer, ”Desert Rose”, er fra 1999 – Sting skulle i øvrigt udgive sit første pop/rockalbum siden 2003 dette efterår. Det er dog svært at afvise de musikalske kvaliteter i de sange, der bliver spillet denne aften, og evnerne hos de musikere, der spiller dem. Sting spiller noget, vi kender, han spiller stærke sange, og hvad er der galt i det? Intet, tværtimod. Tak for fællessangen." Læs hele anmeldelsen her.

I Sønderborg kan vi dog være sikre på at høre nye sange, da Sting som nævnt er aktuel med et pop/rockalbum for første gang siden 2003. Siden da har han også arbejdet med klassisk musik og musicalen "The Last Ship".

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA