Nyhed

Rag’n’Bone Man går af scenen blot 25 minutter inde i dansk koncert

Manden bag kæmpehittet ”Human” var nødsaget til at stoppe aftenens show i Lille Vega efter blot seks numre.

”Kunne de ikke lige have rykket den dér lidt længere op?”, lyder det fra en skuffet fan. Hun står med en fadøl i den ene hånd og sætlisten i den anden. Det er selvfølgelig nummeret ”Human”, hun refererer til. Den 32-årige soul-sanger Rag’n’Bone Man gik nemlig af scenen og efterlod publikum efter blot seks numre.

Den karakteristiske brite har for tiden kæmpe succes med sit debutalbum, der blev sendt på gaderne tilbage i februar, og turnerer for tiden Europa med sit band. Det tager dog tydeligvis på sangeren, der gik på scenen i Lille Vega fredag aften med en hæs stemme, som han da også undskyldte for efter åbningsnummeret.

Rag’n’Bone Man, der er født Rory Graham, kæmpede sig hostende igennem de efterfølgende numre med en hånd placeret på brystkassen og overlod desuden diverse omkvæd til playback. Han leverede godt nok en fin vokal-præstation ved den smukke sang ”Perfume”, men udviste tydelige smerter i stemmebåndet og måtte altså beklageligvis stoppe efter sangen ”Skin” – blot 25 minutter inde i aftenens koncert.


Det var forståelig nok en bitter forsamling, der stod tilbage, da lysene atter blev tændt, allerede en halv time efter koncerten gik i gang. Det forventes da også, at folk får tilbagebetalt deres billet.

Rag’n’Bone Man vender dog tilbage til landet til sommer, når han gæster årets Roskilde Festival. Vi må håbe, at hans stemme er i bedring, så han når at synge sit kæmpehit ”Human” for festivalgængerne. Du kan under alle omstændigheder høre sangerens aktuelle debutalbum med samme titel nedenfor.


ANNONCE