Nyhed

Første headline-show fra den fremadstormende danske rapper Fouli på Red Bull Sound Select

Ung rapper gør debut i det danske hiphop-miljø

På Red Bull Sounds Select i Jazzhouse kan du den 12. maj opleve den unge rapper Foulis debut-koncert. Ud over Fouli kan du også opleve den gade-rapperen Dayson.

Fouli laver musik, der tager inspiration fra gade-miljøet fra Albertslund, hvor han er opvokset, men også fra hans rødder i Marokko, hvor hans familie kommer fra. De to baglande mødes i Foulis meget alsidige musik.

På Foulis netop udkomne single "Mon Poto" har han besøg af sin fætter BEL, som synger på fransk, og musikken bærer præg af afro-pop, dog med kant fra Albertlunds gader.


Lyt selv efter her:

Artiklen fortsætter under videoen.


Videoen til singlen er optaget i Marokko – hvilket igen giver indblik i det interessante twist med dobbeltheden i dette unge hiphop-talent.

Dayson har netop udgivet singlen ”Stik Et Kald” i samarbejde med den erfarne hiphopper Marwan. Ligesom Fouli bringer Dayson en kant og attitude til dansk hiphop. Hans sound minder om britiske rappere som Section Boys og Giggs.

Koncerten er kurateret af Danijel Drux, manden bag bloggen Droz Daily Steezin, som længe har været en slags talerør for den danske hiphop-scene. Han er skarp til at finde den mest spændende musik fra gaden og har de senere år også booket koncerter, hvor fremadstormende dansk gaderap- og grimestjerner fra UK eller trap-rappere fra USA er blevet parret. Danijel Drux er også manden, som har peget på Noah Carter og Jamie Kamara til Red Bull Sound Select, og nu Foulis som hovednavn til koncerten.


Læs mere om Red Bull Sound Select lige her.

ANNONCE