Folkeklubben annoncerer efterårsturné

Folkeklubben annoncerer efterårsturné

Folkeklubben har i april afsluttet en lang forårsturné ovenpå en efterårsturné, som kom efter en … Den danske trio har til manges glæde annonceret turné på turné, og de slutter ikke nu. Efter 24 mere intime koncerter rundt i det danske land forlænger trioen nu deres succesfulde, men turbulente tour med 13 efterårskoncerter i Danmark og en enkelt i Tyskland:

”Kaos til trods spillede vi vores måske bedste koncerter nogensinde. Og da vi kunne mærke en efterspørgsel fra en del spillesteder, hvor vi endnu ikke havde spillet før, har vi – som de spillemænd vi nu engang er – valgt at forlænge Det Perfekte Slag-touren til efteråret,” lyder det fra Kjartan, Rasmus og Rasmus.

I løbet af efteråret er de tre spillemænd anmeldt af GAFFA tre gange, hvilket er blevet til to gange fem stjerner og en koncert til fire. Bandets tredje album ”Slå flint!” blev belønnet med fem stjerner, af Espen Strunk som skrev: ”Alt sammen leveret med uimodsigelig gadecharme, vid og ømhed – og som sådan Folkeklubben, som vi er kommet til at kende dem. Absolut fremragende”.

Albummet også gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste, og blev kåret som Årets Danske Udgivelse af GAFFAs skribenter.

Det er sange fra det tredje album og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange, man kan opleve til efteråret. Rygtet vil vide, at der vil snige sig et par nye sange med på landevejen.

 

Datoer og spillesteder for forårsturnéen:

 1. oktober, Ørstedspavillonen, Rudkøbing
 2. oktober, Tobaksgaarden, Assens
 3. oktober, Kühlhaus, Flensborg
 4. oktober, Foderstoffen, Rudme
 5. oktober, Vendelbohus, Hjørring
 6. oktober, Ringsted Kongrescenter, Ringsted
 7. oktober, Sløjfen, Hadsten
 8. oktober, Hjallerup Musikforening, Hjallerup
 9. oktober, Vejle Musikteater, Vejle
 10. oktober, RemisenBrande, Brande
 11. oktober, Vesthimmerlands Musikhus,
 12. oktober, Horsens Ny Teater, Horsens
 13. november, Viften, Rødovre
 14. november, Brovist Sport- og Kulturcenter, Brovst

 

Lyt til og se videoen til orkesterets store hit "Torben Ulrich" fra albummet "Slå Flint!":

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA