Video: Infernal fortæller om fredagens koncert i Tivoli

Video: Infernal fortæller om fredagens koncert i Tivoli

I år fejrer Lina Rafn og Pau Lagermann 20 års jubilæum, hvor de er gået fra at være en ukendt duo til hitmagere med international succes. På fredag den 5. maj påbegynder Infernal deres jubilæums-tour til Fredagsrock i Tivoli, København.

I den anledning har duoen lavet en særlig video til GAFFAs læsere, hvor de fortæller om den kommende turné og showet til Fredagsrock – se videoen sidst i artiklen. Om starten på turnéen fortæller Lina Rafn:

– Vi er helt oppe i gear, og det er vi, fordi det er første koncert på turnéen. Der er man altid sådan 'ahhh'.. Det er et meget ambitiøst show. Der kommer... det tør jeg ikke afsløre. Men der bliver masser at se på, og der bliver masser at lytte til. Jeg har overtalt Paw til, at nogle af versionerne er originale. Og det hader han.

Pau Lagermann nikker og tilføjer: – Ja, jeg kigger gerne fremad og remixer og producerer og alt muligt, men Lina har sagt "der er nogle af tingene, der skal lyde ligesom dengang."

Infernal har udgivet ny musik for første gang i fire år, og den lange pause har givet Paw & Lina mulighed for at finde frem til en ny lyd. Den første single ”Weightless” er udgivet, og på fredag kommer den anden i rækken, ”Holding On”.

Så hvis man har købt billetter til Fredagsrock, kan man både glæde sig til originale, gamle kendinge, og spritnye udgivelser – altså skal man forberede dig på en koncert, hvor der er fuld fart frem.

 

Se det særlige GAFFA-interview her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA