Nyhed

"Intet værd" – Ruben Søltoft og resten af Umage Image sætter fokus på usikkerhed i ny sang og video

Hittet "Forfest" med Søltoft, Theis Kildetoft og Jakob Thrane har fået en efterfølger

Komikertrioen Umage Image bestående af Ruben Søltoft, Theis Kildetoft og Jakob Thrane er nu ude med en ny sang, som gør op med de selvsikre facader, vi alle engang imellem ifører os, selvom vi er usikre. Du kan se den tilhørende video ovenfor.

Umage Image hittede i slutningen af 2015 med sangen “Forfest”, som hurtigt gik viralt med mere end fem millioner streaminger og stadig er fast inventar til mange forfester landet over. Nu er trioen klar med en lidt mere alvorlig sang med titlen “Intet Værd”.

“Alle synger om, hvor fedt de har det. Det prøvede vi også, men det gik ikke så godt. Så fik vi idéen om at skrive en meget ærlig og usikker tekst, men synge den på den mest selvsikre måde, vi kan. Så havde vi en sang,” siger Theis, der sammen med Jakob og Ruben har planer om at udsende mere musik i løbet af året.


“Selvfølgelig er historien og teksten overdrevet, men meget af det stammer fra egentlige indsigter om os selv. Men primært fra Theis. Han er virkelig usikker,” siger Jakob Thrane.

“Det her er sommerens mest ærlige sang, vil vi påstå. Der er gået sport i at lade som om, at man altid har det fedt. Den tendens vil vi gerne gøre op med og selvfølgelig få folk til grine lidt samtidig,” siger Jakob, som bliver suppleret af Ruben:

“Hvis vi alle er lidt mere ærlige omkring, at vi nogle gange føler os intet værd, vil vi måske alle føle os lidt mere værd. Eller hvis vi i det mindste er ærlige omkring, at vi går på toilettet, selvom vi ikke skal tisse, når vores venner er blevet væk i byen.”

ANNONCE