Nyhed

Distortion vender tilbage næste år og fejrer sit 20 års jubilæum

GAFFA – alt om musik

"Vi er kommet hjem med Gadearmbånds-salget, og det er en kæmpe succes. Vi har solgt mindst 16.000 Gadearmbånd, og vi tæller stadig. Vi er mindst 2000 over de 14.000 Gadearmbånd, vi har sat som mål for at kunne sikre næste års Gadefester”.

Det udtaler festivalleder Thomas Fleurquin begejstret på den første hverdag efter Distortion, som begyndte onsdag den 31. maj på Nørrebro og sluttede søndag den 4. juni.

I alt var der ifølge festivalen selv 85.000-100.000 mennesker på gaden per dag. Herunder var der 7.000 på Rådhuspladsen onsdag og 10.000-14.000 torsdag gennemgående torsdag samt sammenlagt cirka 9.000 til Distortion Ø på Refshaleøen fredag og lørdag og cirka 1000 til arrangementet på Knippelsbro.


Thomas Fleurquin udtaler videre:

"Det er unreal, hvordan det her projekt bliver større, stærkere, mere professionelt afviklede, alt imens stemningen bliver gladere og gladere. Man kan ikke andet end at blive rørt og ydmyg over den fænomenale taknemmelighed, man får tilbage, i form af lykkelige mennesker over det hele. Tak til alle publikum, til alle streethosts, en stor tak til beboerne, til kommunen, sponsorer og politiet – som bekræfter endnu engang deres ry som "den gode storebror" – og den allerstørste tak til de 85 projektledere, som har knoklet i månedsvis: Distortion er aldrig blevet afviklet så professionelt og stabilt (pånær en ærgerlig lydmand). Selvfølgelig også en kæmpe ære at se vores første lomme til gadefesten, Royal Distortion Mainstage, blive så stor en (total udsolgt) succes... Utroligt projekt – tak".

Se hele GAFFAs Distortion-dækning via dette link.


 

ANNONCE