Nyhed

Hør Stella Polaris' remix-udgivelse med Tina Dickow

Tillykke til Stella Polaris med 20 års jubilæet

I år kan den traditionsrige chillout-begivenhed Stella Polaris fejre 20 års jubilæum, og et af de særlige jubilæumstiltag gøres ved Stella Polaris Music. Siden 2005 er der lavet en årlig kompilering med mange forskellige artister i eksklusive remixes. I år vil der komme hele fem forskellige musikudgivelser, som er sat i gang med udgivelsen – Tina Dico Remixes – hvor alle Stella Polaris remixes, lavet med Tina Dickow siden 2005, er samlet på. 

Tidligere har disse remix-udgivelser budt på en blanding af forskellige kunstnere blandt andre Moby, Robbie Williams, Phil Collins, Chior Of Young Believers, Veto og Trentemøller. Tina Dickow har også tidligere indgået i disse blandede versioner, men i år omhandler den første remix-udgivelsen kun hende, hvortil manden bag Stella Polaris, Kalle B, forklarer: 

”Det har siden første remix tilbage i 2005 været et stort ønske fra Stella Polaris at lave en udgivelse kun med Tina Dickow som omdrejningspunkt. Vi er derfor super stolte over endelig (12 år efter første remix) at komme ud med disse fantastiske tracks, samlet på én udgivelse,” griner Kalle B, der fortsætter ”De 6 numre er et klart billede på hvad Stella Polaris viben er, og vi glæder os meget til at sende denne lille ting ud, som den første af fem udgivelser fra Stella Polaris Music i festivalens 20-års jubilæumsår” 


Tina Dickows smukke stemme og Stella Polaris' tilføjelser giver en lækker klang, hør for dig selv her på det  første af fem musikudgivelser fra Stella Polaris i år:

 


ANNONCE