Nyhed

Video: Se Haven-aktuelle Bon Iver spille for intetanende gæster på lille svensk ø

GAFFA.dk – alt om musik

Når der bliver budt op til dans på den lille ø Brännö Brygga ved Göteborg lørdag aften om sommeren, er det som regel med ret ukendte livekunstnere. I lørdags dukkede dog en noget usædvanlig gæst op. I pausen under det planlagte program gjorde pludselig Justin Vernon fra Bon Iver sin entré. 

– Han var her for at besøge en ven og lade op til weekendens koncert i København, siger koncertarrangøren Joel F. Rom, som optog det hele på film, til GAFFA. Bon Iver spiller på Haven Festival i weekenden.

I klippet virker publikum noget uinteresseret, og måske var det derfor, at det hele sluttede igen, lige så hurtigt, som det var begyndt.

– Det hele var overstået på nogle minutter. Han gik på i pausen under den vanlige dans. Ingen fattede, hvem vi pluggede ind, siger Joel F. Rom.


Se Justin Vernons korte spontanoptræden nedenfor – og ja, det er The Nationals Aaron Dessner, som står lige til højre for Vernon, set fra publikums side. The National spiller også på Haven Festival, som de er medarrangører af.

ANNONCE