Nyhed

Copenhagen Guitar Show offentliggør første navn

GAFFA.dk – alt om musik

Copenhagen Guitar Show, der er Nordeuropas største musikudstyrsmesse, løber af stablen den 30. september og 1. oktober 2017. Igen i år afholdes messen i Østerbrohuset i København. Det er i år 13. gang, at Copenhagen Guitar Show afholdes, og forsalget er netop skudt i gang.

Samtidig løftes sløret for det første navn, der skal give en clinic ved årets show. Det er den amerikanske guitarist Ron “Bumblefoot” Thal. Bumblefoot, der har en lang solokarriere bag sig, er måske mest kendt som guitarist i Guns N' Roses i perioden 2006 til 2014. Siden 2011 har han desuden spillet med det amerikanske album- og turnéaktuelle hardrock-band Art of Anarchy.

Det er desuden netop blevet offentliggjort, at Bumblefoot medvirker i et nyt musikalsk konstellation,
Sons of Apollo, med en line-up, der indbefatter de tidligere Dream Theater-medlemmer Mike Portnoy og Derek Sherinian, Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) og Jeff Scott Soto (eks-Journey, eks-Yngwie Malmsteen's Rising Force). Sons of Apollo udgiver deres debutalbum,
”Psychotic Symphony”, den 20. oktober.


Det er ikke første gang, at Copenhagen Guitar Show har fornøjelsen af at præsentere den 47-årige guitarist. I 2013 gav Bumblefoot en underholdende og informativ clinic på Copenhagen Guitar Show, og videoen derfra har i skrivende stund over 831.000 visninger på YouTube. Copenhagen Guitar Show er af deres gæster gentagne gange blevet opfordret til at få Bumblefoot på showet igen, og dette kan man så se frem til i år.

Siden starten af 90’erne har Bumblefoot udgivet 11 soloalbum, senest ”Little Brother is Watching” i 2015. Han har gæsteoptrådt på en lang række albumindspilninger, og i de sidste 20 år har han desuden arbejdet med talrige bands og artister som både producer, tekniker, arrangør og komponist. Han komponerer desuden jingler, titelsange og baggrundsmusik til tv-produktioner.

Bumblefoot giver clinic både lørdag og søndag. Flere clinic-navne offentliggøres løbende.


I 2013, da Bumblefoot besøgte Copenhagen Guitar Show, gav han et meget langt og åbenhjertigt interview til GAFFA.dk, hvor han blandt andet sagde: "...jeg tror ærligt talt aldrig, at jeg vil blive fuldt ud accepteret i Guns N' Roses", og det interview kan du læse her.

Hvornår: Lørdag den 30. september kl. 10-18 og søndag den 1. oktober kl. 10-17.
Hvor: Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø.
Forsalget er startet.

ANNONCE