Backstreet Boys afslører: Inkluderede en fis på et af de største hits

Backstreet Boys afslører: Inkluderede en fis på et af de største hits

– Ikke bare pruttede han på beatet, men også i den rigtige toneart.

I anledning af 20-års jubilæet for udgivelsen af Backstreet Boys’ selvtitulerede debutalbum satte magasinet Billboard sig ned med AJ McLean for en snak om det amerikanske boybands lange karriere. Foruden at snakke om bandets første udgivelse kunne Backstreet Boys-medlemmet også komme med mildt sagt interessante afsløringer om indspilningen af 2000-albummet ”Black & Blue” – og da specielt hittet ”The Call”. En af de afsløringer, han kom med i interviewet, giver et særdeles godt billede af, at boybandet virkelig gav den ”fuld gas” i studiet omkring årtusindskiftet.

Artiklen fortsætter under videoen

Et af medlemmerne, Howie D, slap nemlig uheldigvis en fis i studiet, da han skulle synge harmonierne i refrænet. Heldigvis kunne den dog bruges i det færdige produkt.

"Da vi var i studiet med Max og lagde lyden til ”The Call”, var Howie i vokalboksen, og vi lavede det vokale break ”dun dun dun, dun dun dun dun”. Max (Martin, producer, red.) gav Howie harmonierne, og jeg tror bare, at han lagde så megen luft i stemmen, at da han sang, blev det ”dun, dun” og en prut – men han pruttede ikke bare på beatet, men også i rigtig toneart. Så Max tweakede lidt på den og fik prutten til at lyde som én af de typiske baslyde, og den forblev på pladen, fortæller McLean.

Konklusionen må være, at alle, som nogensinde kommer med en ignorant udtalelse om, at boyband-medlemmer er talentløse, bør tage et skridt tilbage og tænke sig godt om.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA