Jesper Binzer er klar med soloalbum og mini-turné

Jesper Binzer er klar med soloalbum og mini-turné

I sidste måned udgav D-A-D-frontmanden Jesper Binzer sin første solo single ”The Future is Now” i forbindelse med med lanceringen af den nye internationale bokseturnering World Boxing Super Series, og nu offentliggører den garvede rockstjerne, at han er klar med soloalbummet ”Dying is Easy”, som udkommer den 3. november.

”At der skulle gå så mange år, før jeg kom med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget, jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade, det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst," udtaler Binzer i en pressemeddelse.

Albummet er opstået, mens D-A-D har holdt kreativ pause det sidste års tid, men for Binzer var det ikke nemt at holde sig i ro.

"Kunsten pressede sig på, og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer, jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på et nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig, og ved årsskiftet gik det op for mig, at jeg faktisk var igang med at lave et helt soloalbum."

Jesper Binzer spiller tre koncerter omkring udgivelsen, og allerede næste fredag d. 25. august kan man få endnu en forsmag på, hvad der venter i form af den nye single "Dying is Easy (Rock 'N' Roll is Hard)".

31.10  POSTEN - Odense

01.11  TRAIN - Århus

02.11  LOPPEN - København

Du kan se og høre Jesper Binzers første solosingle ”The Future is Now” herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA