Nyhed

Bommert: Nye Queens of the Stone Age-tracks udgivet på Gordis nye plade

GAFFA.dk - alt om musik

Der er sket en fjollet fejl i trykken hos Secretly Group, der producerer vinyl. B-siden af den australske sangerinde Gordis kommende lp er på fejlagtig vis blevet fyldt med de sange, der skulle have været trykt på Queens of the Stone Ages nye plade ”Villains”, som bliver udgivet den 25. august. Gordi udgiver ”Reservoir” samme dato, men nogle fans har været så heldige at få fingre i pladen allerede nu. Flere brugere på Reddit har gjort opmærksom på den uheldige brøler. 

Fejlen er sidenhen blevet bekræftet af the Secretly Group, der har haft ansvaret for at trykke pladerne:

”Det her er en trykfejl, som vi arbejder flittigt på at få løst så hurtigt som muligt. Det er ikke første gang, den her type fejl er sket, men vi håber allesammen, at det er den sidste gang”.


På trods af at fejlen har stukket en kæp i hjulet for Gordis albumudgivelse, tager hun dog hele situationen med et smil på læbet.

”Jeg vidste jo at Queens of the Stone Age udgav deres album i den samme uge som mig, og jeg vidste også, at de nok ville få al opmærksomheden, så den logiske løsning var jo bare at smide en masse af deres sange over på ”Reservoir”. Jeg regner med, at folk enten ikke lægger mærke til det, eller at de vil værdsætte det dynamiske skift”.

Den pågældende udgave af Gordis plade er ikke længere tilgængelig, så Queens of the Stone Age fans må vente lidt endnu, indtil den fulde udgave af "Villains" er i handlen. 


ANNONCE