x

LCD Soundsystem lancerer VR-musikvideo i forbindelse med nyt album

LCD Soundsystem lancerer VR-musikvideo i forbindelse med nyt album

Har du altid drømt om at medvirke i en musikvideo, så har du hermed chancen, og du kan endda gøre det hjemme fra din egen stue.

Deres nye single ”Tonite” og den dertilhørende VR-video er udviklet i samarbejde med Google og viser et opsat ”dance-party”, som finder sted i flere virtuelle rum, som man har mulighed for at bevæge sig igennem.

Ved hjælp af virtual reality-teknologi står du midt i musikvideoen sammen med andre LCD Soundsystem- og VR-fans på tværs af alle nationaliteter. Dansende fans er blevet optaget til videoen og derefter repræsenteret som kegler og cylindere i det virtuelle rum.

Du kan via ”Dance Tonite"s hjemmeside se videoen og de dansende figurer, og ved at klikke på en specifik danser kan du se det fra deres perspektiv, skriver NME

Er du så heldig at eje room scale VR-udstyr, der optager dine bevægelser, vil dine trin blive optaget og vist i real-tid i ”Dance-Tonite”s virtuelle dansesal. Hvis du blot er i besiddelse af almindelige VR-briller, kan du selv træde ind i rummet sammen med de andre dansere.

LCD-soundsystem stoppede samarbejdet i 2011, men annoncerede sidste år at der var nyt materiale på vej. Nu er ventetiden ovre og albummet ”American Dream” udkommer d. 1. september.

Kan du slet ikke få nok af LCD-soundsystem, så har du muligheden for at opleve dem til tre kommende koncerter på Store Vega i København til september. Men du skal være hurtig, der er rift om billetterne.

Torsdag den 7. september, Store Vega, København (få billetter)

Fredag den 8. september, Store Vega, København (udsolgt)

Lørdag den 9. september, Store Vega, København (få billetter)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA