Nyhed

Khalid kommer til Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

Khalid Legend Robinson alias Khalid er kun 19 år. Alligevel er det rullet stærkt for den unge R&B-sjæl siden han udkom med sit anmelderroste debutalbum American Teen tilbage foråret. Nu varsler han koncert på dansk jord. Herligheden går ned lørdag den 3. februar 2018 på Store Vega.

Han er før blevet sammenlignet med kunstnere som Frank Ocean og det er da også et sprødt lydbillede som jonglerer med både R&B, hiphop og soul der rammer dine øregange, når du lytter til for eksempel “Young, Dumb & Broke”, “Location” eller “Silence”.

GAFFA kvitterede American Teen med fem stjerner og betegnede albummet som: “[...]et fintfølende, tænktsomt album, der finder dybde og modenhed i sin vokalstyrke og ungdommelig kant i musikkens letfjedrende grænse mellem hiphop, soul og pop”.


Selvom Khalid endnu vakler i grænselandet mellem teenage- og voksenlivet, så har han allerede erhvervet sig titlen som "Best New Artist" til MTV Video Music Award 2017. Med lyriske referencer til både Beverly Hills 90210 og The Breakfast Club er hans tekstunivers pakket ind i glitrende soul anno 2017 og nu kan du blive en del af festen. 

Billetsalget starter den 13. oktober 2017

Lyt til "Young, Dumb & Broke" herunder. 

ANNONCE