Nyhed

Hun er det hotteste på hiphop-scenen lige nu

GAFFA.dk – Alt om musik

I dag er det Cardi B’s 25 års fødselsdag, og ud over at hun hentede hele fem BET Hip Hop Awards hjem i går til det store show, så har hendes debutsingle ”Bodak Yellow” også netop sat en imponerende rekord. 

Cardi B’s debutsingle ”Bodak Yellow” har holdt førstepladsen på Billboard Hot 100-listen for tredje uge i træk nu, hvilket er den længste periode for en kvindelig rapper nogensinde. Hun har dermed også slået Lauryn Hills rekord fra 1998. Hill lå på førstepladsen i to uger med ”Doo Wop (That Thing)”.

LÆS OGSÅ: Se Eminems freestyle svada til Donald Trump


Efter første øjekast vil mange nok sætte Cardi B i bås som en kombi-look-a-like af stjernerapperen Nicki Minaj og reality-kendissen Blac Chyna. Den unge rapper og sangerinde har nemlig en formidabel evne til at spy hurtige raps ud samt en fortid som eksotisk danser og realitystjerne. Hun er dog en karakter helt for sig selv.

 

REDLAND

Et opslag delt af Cardi B Official IG (@iamcardib) den


Cardi B er gennemsyret ghetto og fra the Bronx i New York, og på forfriskende vis gør hun intet for at nedtone sin dialekt, ophav eller baggrund. I et interview med vladtv.com er rapperen hudløst ærlig omkring alt lige fra vold i hjemmet til sin fortid som stripper og hvordan erhvervet reddede hende. Det økonomiske boost fra dansen gav hende nemlig friheden til at bryde med den voldelige ekskæreste. Derudover er hun også meget åben omkring emner som plastikkirurgi, kropsdyrkelse og egne fortrydelser.

”Jeg fik mine patter lavet i Den Dominikanske Republik, og jeg fik mine røv-injektioner i New York. Jeg vil ikke anbefale det til nogen, gør det på den sunde måde med squats,” fortæller Cardi B til vladtv.com på sympatisk manér.


 

 

Ooo yeaaa and it’s my BIRTHDAY #LIBRAGANG

Et opslag delt af Cardi B Official IG (@iamcardib) den


LÆS OGSÅ: Sexistisk fan bortvises under show

Cardi B’s første trin op af karrierestigen foregik på Instagram, hvor hun tilbage i 2014 allerede havde samlet en stor følgerskare på grund af sin karismatiske personlighed. Hendes sociale medie stjernestatus har vist sig som en udfordring til tider i forbindelse med overgangen til musikkarrieren.

”Da jeg udgav ”Lick” musikvideoen, og postede en Instagramvideo samme dag hvor jeg ævlede løs, gik min instavideo mere viralt end min musikvideo. Jeg bliver nødt til at opføre mig mere som en artist nu og censurere mig selv en smule, ellers overskygger min personlighed alting!”, fortæller hun til thefader.com.


Ud over at have vundet publikums gunst med sin charmerende og bramfri fremtoning, så tog hun også fem priser med sig hjem fra det store BET Hip Hop Award Show i går, hvor hun var nomineret i hele ni kategorier. Hun vandt blandt andet Hustler of the Year, Best New Artist og Single of the Year, som hun snuppede for næsen af både Kendrick Lamar og hans single ”Humble” samt Migo og deres virale hit ”Bad and Boujee”. Ifølge BET er Cardi B dermed også uden tvivl det hotteste, der er ude lige nu.

Se videoen til ”Bodak Yellow” her:


ANNONCE