Nyhed

Ny single fra den energiske pop-duo Ultramarin

GAFFA.dk - Alt om musik

Ultramarin udgiver i dag deres nye single ”Hvor vi kom fra” godt et år efter deres debutnummer ”Hvis Sandheden Skal Frem”. Duoen består af halvbrødrene Ludvig Brygmann og Karl-Frederik Reichardt, som i flere år har produceret musik for andre kunstnere.

”Hvor vi kom fra” handler om at sidde fast i gammel historie og dårlige vaner i et forhold, man ikke vil slippe. Om at starte forfra og give slip på al den historie og ikke mindst de roller, man har givet hinanden – at give slip for at genopfinde sig selv og hinanden.

Hvis deres efternavne virker bekendte, så er der noget om det. Ludvigs far er skuespiller Martin Brygmann, mens Karl-Frederik er søn af skuespiller Peter Reichhardt og barnebarn af Morten Koch-skuespilleren Poul Reichhardt. Deres families berømmelse er dog ikke noget, der bekymrer de to brødre.


Artiklen fortsætter under billedet

 

Vi glæder os mega meget til at spille på Pavillonen i Grenaa i aften kl. 20. @alexanderoscarmusic kommer også! håber vi ses!

Et opslag delt af U L T R A M A R I N (@ultramarindk) den


”Det betyder ikke noget for os. Men det er klart, at det har betydet enormt meget at vokse op i en kreativ familie, hvor der ikke er nogen, der gør tingene på den normale måde. Alle er kreative på en eller anden måde. Vi har fået enormt meget støtte hjemmefra,” siger Karl-Frederik Reichhardt og tilføjer: ”Jeg tror, hvis man er bange for at stå i skyggen, så bliver det rigtig svært at lave noget, hvor man virkelig sætter sit eget præg. Jeg tænker i hvert fald aldrig over det.”

GAFFA bragte i januar artiklen ”De bliver store i 2017” hvor Ultramarin var blandt de 12 udvalgte. Efter optrædener på Spot festival og Danmarkstour med Rasmus Walter tyder det på, at vores spåkugle talte sandt. 


De sidste fire måneder har Ultramarin brugt det meste af tiden i deres studie på Vesterbro i København, hvor de har fordybet sig i at udvikle deres lyd og ikke mindst skrive nye sange – hvilket lægger op til, at fans uden tvivl vil høre mere fra den succesfulde pop-duo i løbet af de næste måneder.

Lyt til Ultramarins nye single ”Hvor vi kom fra” her:

 


 

 

ANNONCE