x

Mød Benal, Marilyn Manson, The Killers og mange flere i GAFFA november – på gaden nu

Mød Benal, Marilyn Manson, The Killers og mange flere i GAFFA november – på gaden nu

Så er GAFFAs 11. nummer i 2017 på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, anmeldelser, nyheder, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder den succesfulde, albumaktuelle og P3 Prisen-vindende danske hiphop-duo Benal. Vi har mødt Benjamin og Albert til en snak om deres lange vej mod gennembruddet, en vej, der blandt andet begyndte med en masse hash.

Marilyn Manson er tilbage med nyt album, Heaven Upside Down og koncert på Kulturværftet i Helsingør 15. november. Vi har interviewet den karismatiske kunstner, der blandt andet fortæller om forsøget på at indlægge ham på psykiatrisk afdeling.

The Savage Rose fejrer 50 års jubilæum med albummet Homeless og stor efterårsturné. GAFFA har været i audiens hos altid engagerede Annisette.

The Killers er på banen med nyt album, Wonderful Wonderful, og koncert i Royal Arena 25. februar. Vi fik en snak med dem på Tinderbox Festival.

Vinderne af GAFFA Photo Awards er fundet. Se alle de flotte billeder.

Læs vores udvidede koncertsektion med masser af anbefalinger, liveanmeldelser og et portræt af månedens spillested.

Læs også interviews med The Amazons, Jærv og Hjalmer, se skuespiller Danica Curcic fortælle om sin musiksmag og meget mere – og læs anmeldelser af stribevis af nye musikudgivelser.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med novemberudgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA