x

Pink afviser divadrama til American Music Awards

Pink afviser divadrama til American Music Awards

En hovedrysten fra Pink har skabt tvivl om kvaliteten af Christina Aguileras performance til American Music Awards i søndags. Pink afviser dog, at hendes gestus var negativt ment.

I forbindelse med American Music Award søndag aften leverede Christina Aguilera et storslået medley til ære for Whitney Houston. Men efter en særligt omfattende frase ser man et klip af sangerinden Pink blandt publikum, der ryster på hovedet – og den slags skal man passe på med i showbiz. Flere medier har nemlig kommenteret den hovedrystende gestus og skruet den helt ud af proportioner.

LÆS OGSÅ: Skandinaviske kunstnere i opråb om den pilrådne overgrebskultur

Whitney Houston er bestemt en stor sanger at eftergøre. Hendes sange er magtdemonstrationer udi fraseringens kunst og akrobatiske spring i et umenneskeligt bredt ambitus. Og sidder Pink nu og græmmes over Aguileras optræden, som om hun har gjort Houston til skamme? Er Christina Aguileras ellers så tårnhøje musikalske niveau mon på vej mod afgrundens rand? Eller er Pinks hovedrysten et udtryk for en igangværende fejde mellem de fremtrædende to sangerinder?

Vurdér selv i videoen herunder. Pinks hovedrysten ses omkring to minutter inde i afspilningen:

Man ser dog også Pink på tidspunkterne 5:10, 6:20 og 6:54 i videoen, alle gange er hun næsten rørt til tårer. Og som hun selv skriver på sin Twitter-profil:

”Christina fucking nailede den i aftes for en af vores største favoritsangere nogensinde. Det her handler om Whitney, og jeg er blæst bagover af Christinas talent. Vis det klip, hvor jeg er rørt til tårer, pessimister!”

En enkelt hovedrysten kan tilsyneladende skabe tvivl om et helt shows kvalitetsniveau, om Aguileras fremtidige karriere og om, hvorvidt det påståede venskab mellem de to sangerinder stadig er bibeholdt – et forhold, der ofte har været præget af konkurrence og stridigheder.

LÆS OGSÅ: Lil Peep mindes med personlig video

Pink selv tager heldigvis misforståelsen i stiv arm med stor støtte af sin fanskare online. Hun leverede i øvrigt et ekstraordinært show til AMA, der bogstaveligt talt tog hendes karriere til nye højder. Den frygtløse sangerinde sprang rundt på siden af bygningen JW Marriott i Los Angeles, mens hun sang sit nye 2017-hit ”Beautiful Trauma”.

Desuden udgav Pink netop i går en 50’er-inspireret video til selvsamme single, hvor hun optræder som en karikeret forstadshusmor i pastelfarver og med klud om hovedet – men skinnet bedrager. Den er et syn værd og kan opleves herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA