Nick Carter er ”chokeret” over voldtægtsanklager

Nick Carter er ”chokeret” over voldtægtsanklager

Sanger og skuespiller Melissa Schuman fra den tidligere popgruppe Dream gik tidligere i november ud med et blogopslag, hvor hun beskylder Nick Carter fra Backstreet Boys for et seksuelt overgreb tilbage i 2002. Nick Carter har nu svaret på anklagen.

Det er musikmediet Stereogum, der har fået fat i Backstreet Boys-medlemmet via hans repræsentation. Udtalelsen lyder som følgende:

”Jeg er chokeret og trist over Ms. Schumans anklager. Melissa udtrykte aldrig i den tid, hvor vi var sammen eller efter, at det, vi gjorde ikke var samtykkende. Vi fortsatte med at indspille sange og optræde sammen, og jeg var altid respektfuld og støttende over for Melissa både personligt og professionelt. Dette er det første, jeg hører om disse anklager, næsten to årtier senere. Det strider imod min natur og alt, jeg holder af, bevidst at udsætte nogen for ubehag eller skade.”

LÆS OGSÅ: Nick Carter fra Backstreet Boys beskyldt for voldtægt

33-årige Melissa Schuman skriver i et blogopslag den 2. november, at Nick Carter havde inviteret hende hjem til sin lejlighed tilbage i 2002, da hun var 18 år gammel, hvor han herefter havde voldtaget hende i sit soveværelse.

I anklagen beskriver sangerinden, at hun følte sig fanget, og at Carter ikke stoppede, selvom hun afviste ham flere gange undervejs og fortalte, at hun var jomfru. 

”Han smed mig på sengen og lagde sig ovenpå mig. Igen fortalte jeg ham at jeg var jomfru, og at jeg ikke ville have sex med ham,” beskriver Schuman i blogopslaget.

Videre skriver hun, at hun betroede sig til sin daværende manager lige efter episoden, men blev frarådet at stå frem, da det ville ødelægge hendes navn og karriere. Herudover fik hun at vide, at Carter stod stærkest, da han havde den bedste forsvarer i landet.

Schuman skriver, at hun har valgt at stå frem på grund af en artikel på Radar Online skrevet den 26. oktober 2017, hvor Nick Carter efter sigende blev undersøgt for seksuelle krænkelser tilbage i 2006.

LÆS OGSÅ: Skandinaviske kunstnere i opråb om den pilrådne overgrebskultur


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA