x

GAFFA-Prisen indtager Odense

GAFFA-Prisen indtager Odense

GAFFA-statuetterne er blandt landets mest eftertragtede – fordi det er dig, jer, læserne, fansene, musikelskerne, der bestemmer, hvem der vinder dem.

GAFFA samler den danske musikbranche og de bedste fans i midten af det ganske land, når GAFFA-Prisen igen rykker til Odense. Efter et legendarisk show i marts 2017 inviterer vi endnu engang til gallafest, når GAFFA-Priserne anno 2018 skal uddeles. Showet finder sted torsdag den 22. februar i Odeon. Det er andet år i træk, at showet afholdes i Odenses store og flotte lokaler, og vi ser frem til en aften med godt værtskab, uforglemmelige takketaler og ikke mindst eminent livemusik.

– Det kan efterhånden godt virke som om, at der er gået inflation i awards og priser. Musikbranchen står i kø for at hylde sig selv og hinanden. Det fine ved netop GAFFA-Prisen er, at alle nomineringer og alle prismodtagerere udvælges af læserne. Altså af de mennesker, som nyder, mærker og bruger musikken til daglig, siger GAFFAs chefredaktør Sidsel Thomassen.

Sådan så åbningen ud i 2017 (artiklen fortsætter under videoen):Programmet med de optrædende artister til GAFFA-Prisen 2018 bliver offentliggjort løbende, men allerede nu kan du sikre dig billetter, og vi lover, at programmet bliver mindst lige så spændende som sidste år. En billet til GAFFA-Prisen er den oplagte julegaveidé til en musikalsk fællesoplevelse med venner og/eller familie. 

Billetterne sælges via Ticketmaster i dag fra klokken 10.00.

Priserne uddeles inden for en lang række kategorier. Hvis du vil have indflydelse på, hvem der vinder, så husk at følge med herinde på GAFFA.dk, når afstemningen går i gang den 1. januar.

Vi glæder os til at hylde musikken sammen med dig. Se flere uddrag fra sidste års show herunder:


 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA