x

Instruktøren har fået sparket fra Queen-film

Instruktøren har fået sparket fra Queen-film

Bryan Singer er blevet fyret som instruktør på Queen-filmen Bohemian Rhapsody.

Det er The Hollywood Reporter, som har offentliggjort nyheden, samme nyhedskilde, som i weekenden kunne melde om store problemer på filmsettet, og at instruktøren ikke var vendt tilbage efter nogle fridage i forbindelse med den amerikanske højtid Thanksgiving.

Ifølge The Hollywood Reporter vil ledelsen i filmselskabet Twentieth Century Fox forsøge at finde en ny instruktør de næste dage. Bryan Singer (billedet), som er kendt for sit arbejde på X-Men-filmene, skal ifølge kilder, magasinet har været i kontakt med, haft sammenstød med flere skuespillere og crewmedlemmer under indspilingene.

Han skal også have været i ophedet diskussion med filmens hovedrolleindehaver Rami Malek (blandt andet kendt fra tv-serien Mr. Robot), hvilket angiveligt endte med, at Singer kastede noget på sin stjerne.

Artiklen fortsætter under videoen.

 

The Hollywood Reporter skriver videre, at Tom Hollander, som spiller Queen-manager Jim Beach i filmen, en kort periode forlod filmen på grund af Singers opførsel under indspilningerne. Han blev senere overtalt til at komme tilbage.

Singer giver et andet billede af sagen: "Rygterne om, at dette skyldes en fejde med Rami Malek er ikke sande. Selv om vi har haft kreative uenigheder på settet, har Rami og jeg lagt uenighederne bag os og har fortsat med at arbejde på filmen sammen til lige før Thanksgiving." Singer siger også, at hans fravær fra optagelserne skyldtes, at han var nødt til at være sammen med en af sine forældre, der er alvorligt syg. Læs hele udtalelsen her.

Som vi tidligere har skrevet om, har den meget omtalte storfilm været undervejs siden 2010 med forskellige planer, filmselskaber og kendte skuespillere knyttet til projektet. Blandt andre var Sacha Baron Cohen, kendt for roller som Borat, Brüno og Ali G, oprindeligt hyret til at portrættere Queen-ikonet Freddie Mercury i den kommende biograffilm. Cohen blev dog taget af igen grundet kunstneriske uoverensstemmelser. Queen-medlemmerne Bryan May og Roger Taylor udtalte også, at Cohens status som kendt komiker kunne få filmen til at tage sig for useriøs ud. Også den oprindelige instruktør Dexter Fletcher forlod projektet grundet kunstneriske uenigheder med filmens co-producer Graham Cohen.

Indspilningerne har nu været i gang siden september med skuespiller Rami Malek i rollen som Freddie Mercury. Filmen har efter planen amerikansk premiere 25. december 2018.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA